Tillbaka till kategorier

Stolar
Officechair ErgoCare
Art:no 3143-85

Stolen är svensktillverkad och framtagen för att ge en god ergonomi vid kontorsarbete, detta genom att ha en bra sittkomfort med en sits med samma stoppning som den som används till rullstolar, där man vill reducera tryckpunkter. Ett smalt axelparti ger god rörlighet för användaren.

Fotkryss i svart aluminium samt med ilägg för att undvika nötning från fötterna. Hjul med stor diameter för bra rullegenskaper på såväl hårda som mjuka golv. Hjul med stor diameter för bra rullegenskaper på såväl hårda som mjuka golv. Armstöden är fullt justerbara i bredd och höjd, vridbara 360° samt skjutbara i djupled. Tyg: Har en hög slitstyrka på 100.000 Martindale, samma som används i flygplansstolar.

Mått: 60cm x 60cm x 140cm

Active Air Chair
Art:no 3132-25

Balansstolen skapar ett aktivt sittande. Balansställningen är idag erkänd som en mycket god sittställning när man sitter mycket i sitt arbete, i datamiljöer, produktionsmiljöer osv. Stolens utformning påminner om effekten av en pilatesboll men i ett kontorsanpassat format. På så sätt ser den till att du måste aktivera muskulaturen under tiden du sitter på stolen

Mått: 110cm x 40cm x 40cm

Sadelstol
Art:no 7010/7030

Flexsadeln är en sadelstol som kan anpassas individuellt.

Sadelns sits är ställbar i både vinkel och höjd. Sittdynan är försedd med en unik fyllning som formar sig efter användaren och ger god avlastning Detta material skonar och hjälper till att avlasta sittknölarna.

Mått: 110cm x 50cm x 50cm