UNDERARMSTÖD

Olika produkter:

Arm support slim

Art:no 3122-22

Ett underarmsstöd avlastar hela underarmen och handleden vid datorarbete. Det ger avlastning för nacke, skuldror, axlar, arm och handled vilket förebygger och lindrar besvär.
Arm Support Slim är i konstläder för bästa hygien och slitstyrka. Arm Support Slim passar med sitt korta midjedjup lika bra i kombination med centrerade muslösningar som till tangentbord med
extern muslösning.
Försett med marknadens stabilaste bordsfästen som även skonar bordsskivan från slitage.

Kommer snart. 

Kommer snart. 

Har du fler frågor om den här produkten? 
Kontakta oss

Arm support split

Art:no 8840-00

Arm Support Split är ett helt nytt understöd på marknaden där du själv kan anpassa storlek och avstånd efter dina egna behov. Arm Support Split tillåter muskulaturen i nacke och axlar att vila genom att underarmen vilar på stödet istället för att hänga fritt i luften. Fästes enkelt med krokar som håller stöden på plats utan att göra åverkan på bordsskiva. Materialet är i konstläder som enkelt går att rengöra istället för de mer vanliga i lycra. 

Kommer snart. 

Kommer snart. 

Har du fler frågor om den här produkten? 
Kontakta oss

ÄR DU INTRESSERAD AV VÅR PRODUKT?

Vänligen fyll i era kontaktuppgifter. Vi kontaktar sedan er för att våra ergonomer på bästa sätt skall kunna hjälpa er med det ni behöver hjälp med. Vi sätter pris på att det blir rätt produkt till rätt person och att ni vet hur ni skall arbeta på bästa sätt.