OM OSS

VI FINNS HÄR FÖR DIG

ERGONOMILANDSLAGET

Vi är ett gäng pigga, glada och ergonomitokiga tjejer och killar. Vi brinner för att slå hål på myten att ergonomi är tråkigt. Vi älskar det vi håller på med och ger 100% för att just du ska få samma uppfattning som oss. Vi är övertygade om att vi kan få alla att tycka att det är skönare att sitta rätt än att sitta fel. Däremot krävs det en lyhördhet, flera års kunskap samt människokännedom för att göra varje medarbetares plats unik. Att få en person att sitta och stå rätt handlar till 50% om psykologi. Vårt uppdrag är att just du ska förstå vad som är bra för dig. Det är din rygg, din nacke eller din musarm vi bryr oss om, ingen annans.

Visste du att genomsnittet på anställningstiden hos våra nuvarande medarbetare är 12 år. Det tycker vi står för ett gediget intresse för det arbete vid utför och samtidigt borgar det för ett stort förtroende vilket är A & O för ett lyckosamt samarbete.

Ergonomilandslaget

Arbeta hos oss

Vill du förbättra arbetsmiljön och förebygga ohälsa i kontorsmiljöer? Är du dessutom drivande och målmedveten i ditt arbete mot dig själv, företaget samt våra kunder? Då är du kanske rätt person för oss!

Vilka är vi?

Ergonomilandslaget är ett av Sveriges ledande företag inom direktförsäljning av ergonomiska produkter. Ergonomilandslaget ingår i Gunnar Drougge AB-koncernen. Vi är motiverade, hårt arbetande och välbetalda medarbetare som vill ha fler kollegor runt om i landet.

Vårt unika koncept

Vi arbetar metodiskt utifrån ett unikt koncept där vi skräddarsyr en lösning till våra kunder. Med vår kunskap om kroppens anatomi samt våra produkter har vi en helhetslösning som gör oss unika gentemot andra aktörer på marknaden. Tack vare vårt unika arbetssätt kan vi utlova en förbättring av kundernas kontorsergonomi som består, även på lång sikt. De produkter vi tillhandahåller är mestadels egentillverkade och av hög kvalité, vilka många har patent och mönsterskydd.

Din uppgift

Du får ansvaret för bearbetning av befintliga men främst nya kunder i ditt distrikt, där du säljer in våra produkter för att hjälpa kunden att få en bättre arbetsmiljö.
För att lyckas får du internutbildning, egen coach, uppföljning samt stöd och uppmuntran av de bästa i branschen.
Detta är ett jobb för dig som vill skapa dig en karriär i ett välbetalt och spännande yrke. Vi värdesätter engagemang och envishet. Vi tror att du har en otrolig vinnarmentalitet och älskar att tävla mot dig själv och dina kollegor runt om i landet.

Vi föredrar att du har en utbildning som t.ex. fysioterapeut, arbetsterapeut, naprapat, personlig tränare, massör, idrottslärare eller har liknande kunskaper inom anatomi. Det viktiga är dock att du är rätt person för oss och vill arbeta med försäljning.

OBS: Körkort är ett krav.

JUST NU FINNS DET INGA LEDIGA TJÄNSTER HOS OSS.

Mer information kommer snart.