Hur jobbar vi?

När det uppstår behov av utveckling och förbättring på en arbetsplats är det oftast många involverade i processen. Vi har därför tagit fram ett koncept för att minimera risken för felköp och osäkerhet samt att våra kunder får 100% tillämpning och nytta av sina arbetsplatser.

Vi börjar alltid med att göra en arbetsplatsanalys hos varje specifik kund, då alla kunder är unika och har sina egna behov.

Vår arbetsplatsanalys utförs alltid med hjälp av våra ergonomer/fysioterapeuter tillsammans med våra kunder som önskar hjälp.

Investering

Det är inte lätt att veta vad man ska köpa om man inte känner till produkterna. Vi låter därför alltid den anställde få prova ut produkterna vid besöket och känna på dem innan de köper. Detta görs för att de ska känna sig bekväma med utrustningen och få så adekvat utrustning som möjligt.

Leverans

Viljan att uppdatera och ändra sin arbetsplats så fort som möjligt är alltid en önskan när man insett att behovet finns. Därför jobbar vi alltid med att bemöta dessa önskemål med snabba leveranser från vårt huvudlager, där vi lagerhåller nästintill alla våra produkter som är egentillverkade.

Installation

Så fort produkterna har levererats besöker våra representanter arbetsplatsen och hjälper till att installera produkterna på en gång. Detta gör vi för att alla produkter ska bli korrekt installerade samt att våra kunder ska komma igång så fort som möjligt.

Upplärning

I många fall kan produkterna användas på ett felaktigt sätt. Därför gör vi alltid en genomgång av produkterna och visar de anställda hur de ska användas samt tillhandahåller enklare träningsprogram, som förebygger belastningsskador och ökar effektiviteten.

Uppföljning

Vi följer alltid upp med den anställde efter att produkterna installerats och använts under en tid. Detta för att säkerställa att allt känns bra samt besvara om några frågor eller önskemål har dykt upp efter installationen. Det är vårt ansvar att våra kunder är nöjda med produkterna de köpt, därför är denna punkt alltid viktig för oss. Allt för att säkerställa en 100% nöjd kundgaranti.

Har ni några frågor eller funderingar kring vårt koncept eller produktsortiment är ni alltid välkomna att höra av er till oss.


VD

Jan Thorell

Gå till Produktkatalog