Vill du förbättra arbetsmiljön och förebygga ohälsa i kontorsmiljöer? Är du dessutom drivande och målmedveten i ditt arbete mot dig själv, företaget samt våra kunder? Då är du kanske rätt person för oss!

Vilka är vi?
ProductCare Sweden AB är ett av Sveriges ledande företag inom direktförsäljning av ergonomiska produkter. ProductCare Sweden AB ingår i Gunnar Drougge AB-koncernen med en samlad omsättning på över 150 miljoner kronor 2016. Vi är motiverade, hårt arbetande och välbetalda medarbetare som vill ha fler kollegor runt om i landet.

Vårt unika koncept
Vi arbetar metodiskt utifrån ett unikt koncept där vi skräddarsyr en lösning till våra kunder. Med vår kunskap om kroppens anatomi samt våra produkter har vi en helhetslösning som gör oss unika gentemot andra aktörer på marknaden. Tack vare vårt unika arbetssätt kan vi utlova en förbättring av kundernas kontorsergonomi som består, även på lång sikt. De produkter vi tillhandahåller är mestadels egentillverkade och av hög kvalité, vilka många har patent och mönsterskydd.

Din uppgift
Du får ansvaret för bearbetning av befintliga men främst nya kunder i ditt distrikt, där du säljer in våra produkter för att hjälpa kunden att få en bättre arbetsmiljö.
För att lyckas får du internutbildning, egen coach, uppföljning samt stöd och uppmuntran av de bästa i branschen.
Detta är ett jobb för dig som vill skapa dig en karriär i ett välbetalt och spännande yrke. Vi värdesätter engagemang och envishet. Vi tror att du har en otrolig vinnarmentalitet och älskar att tävla mot dig själv och dina kollegor runt om i landet.

Vi föredrar att du har en utbildning som t.ex. fysioterapeut, arbetsterapeut, naprapat, personlig tränare, massör, idrottslärare eller har liknande kunskaper inom anatomi. Det viktiga är dock att du är rätt person för oss och vill arbeta med försäljning.

OBS: Körkort är ett krav.

Se lediga jobb!