Vad får du hos ProductCare?

Vill du kombinera dina säljkunskaper med ditt intresse för produkter och design? Vi utökar nu vårt sälj/designteam med fler drivna och kreativa personer. Tror du att DU är den personen så tveka inte att söka!

Vilka är vi?

Vi arbetar utifrån ett unikt koncept där vi skräddarsyr en lösning till våra kunder. Vi lägger fokus på ergonomi och har även flertalet patenterade och egendesignade produkter.

Vi söker dig som:

En driven, positiv och målmedveten person som gillar möten med människor där du får använda din kreativa sida samt göra affärer. Du har lätt för att skapa nya kontakter och att skapa långsiktiga relationer.

Vad du får hos oss:

Hos oss får du stort spelrum att få vara kreativ och sälja in dina idéer ihop med våra unika produkter. Du får också ett utvecklande, spännande och kul arbete med stora karriär- och framtidsmöjligheter. För att lyckas ger vi dig en gedigen sälj- och produktutbildning i ProductCare Academy samt en coach/mentor som kommer att finnas till hands och stötta dig hela tiden. Det finns även stora möjligheter för att avancera inom företaget.